Dincolo de ideea interesantă a acestui proiect fotografic dedicat copiilor și jucăriilor lor favorite, mi-a atras atenția un detaliu din culise. Înainte să facă pozele, fotograful s-a jucat cu fiecare copil în parte, ajutând la aranjarea jucăriilor. Copiii din familiile bogate s-au manifestat posesiv, iar aranjarea jucăriilor acestora a necesitat mai mult timp. În schimb, copiii din familiile mai sărace au fost mai generoși și mai receptivi la sugestii.

jucarii glob
Sursa foto: http://petapixel.com

Fiecare fotografie este însoțită de o poveste, de găsit pe site-ul oficial al italianului Gabriele Galimberti – proiectul Toy Stories.

Galimberti este și autorul proiectului Delicatessen with love – o colecție de rețete adunate de la bunicuțe din diferite colțuri ale lumii. Să vedeți acolo ce întrecere culinară! Ce de preparate îmbietoare! Pe ultimele locuri – țările nordice, cu lipsa lor notorie de idei culinare. (Și încă ceva! Să știți că fotografiile nu sunt pentru persoane sensibile. De exemplu, într-una din poze apare și o iguană vie, care puțin mai târziu își găsește sfârșitul în… farfurie. În altă parte vedem și niște insecte dubioase.)

Gata! Să aveți spor!

Irina

Reclame