În ultima vreme am scris mai puțin pe blog deoarece am avut probleme cu laptopul, dar și pentru că am lucrat la două busy book-uri pentru copilași.

O astfel de cărticică interactivă (cunoscută și sub numele de quiet book) este destinată copiilor mai mari de 18 luni. Fiecare pagină propune o activitate diferită, cu scopul de a-l învăța ceva pe copil, dar și pentru a-l distra.

Cele 6 pagini cu activități ajută la dezvoltarea abilităților motrice fine, inclusiv la dezvoltarea coordonării mână-ochi, la dezvoltarea vorbirii, la însușirea de noțiuni, la rezolvarea de probleme, la numărat.

Cărticelele sunt confecționate din fetru, cu dimensiunile aproximative 15 cm/15 cm. Busy book-urile au elemente cusute manual și elemente cusute la mașină. Culorile pot varia ușor față de cele din fotografii.

CARTEA FLOARE DE PORTOCAL

floare de portocal

CARTEA FLOARE DE MĂR

floare de mar

Quiet book-ul nostru îl puteți vedea aici. Un detaliu diferit față de cărticica noastră este mărul-puzzle cu două fețe (galben pai și portocaliu), de data asta fără scai, din activitățile 3 (în cartea Floare de portocal) și respectiv 2 (în Floare de măr).

doua

Vă mulțumesc pentru vizită și vă mai aștept!

Irina

Reclame